Skip to main content

The "Block Schedule" System

Jadi selama masa pandemi ini bener2 ngerasa susah buat ngatur waktu. Kerasanya ga jelas, ngerasa kekurangan waktu padahal belom ngelakuin sesuatu yang berarti jg heuuu. Coba bikin jadwal per jam tapi malah ribet sendiri, buat anak pertama lumayan bisa jalan sih, karena jadwalnya saya hubungin sama smart watch yg saya kasih pinjem.

Ntah karena gimmick tapi anaknya nurut banget sama jadwal yang ada di jam, bahkan untuk matiin tv juga dia mau hahaha. Sayangnya si smart watch ini ada kelemahannya karena dia ga bisa on terus. nah pas dilepas lupalah dia sama jadwalnya apalagi maminya hehe. Jadi sering banget kita kelupaan ma jadwal lesnya, baru masuk pas udah setengah jam jalan.

Belakangan suka nonton vlog emak2 di luaran sana dan nemu tips ini buat ngatur jadwal yang bukan per jam tapi per tiga jam, dan super efektif dan lebih kerasa punya banyak waktu buat ngapa2in. Sangat2 efektif, sampe mikir bisa nih punyak anak banyak jg klo punya jadwal kaya gini hahaha. fyi yg di video ini anaknya sekarang 8 ajah, cool ya, anyway buat lebih jelas cek di sini aja ya.


Comments

Popular posts from this blog

a Million Moment

when you want to make your memories alive then a million moment is the answer It's an android application that can make your photos on your phone being more meaningful yapppp this application is creating an album photo for you the photos are group by the date.. this is an example you can even see the time so the memories are really  feel  alive to use the application is also very easy you just need to choose some photo and the album  get ready for you in a second when you reopen the album you may get some new layout or new picture cause it's really dynamic you can explore many things here so try to install now and get the new experience :D

New loookssss

Love this template.. the colour remind me to my friend's favourite colour inton, she used to love the combination of baby blue and pink hey tonn..   ^o^ if you love some cute template especially that related to the kids you can get here free cute kids blogger templates

Plants vs Zombies

About two years ago i played this game and today i  found this picture so cute i wish i have this doll missing the time with my friends play this in the middle of deadline :p we were doing some banking project so memorable... Love this game.. even when i replay it again from the beginning i still can enjoy the game