Skip to main content

New Skincare

Bangun malem terus nulis blog ini ternyata menyenangkan ya, walau besok pagi jadi agak zombie, tapi kusudah usaha buat tidur sebelomnya hehe.

Mari bahas skincare, dulu itu bukan beberapa tahun lalu ya tapi beberapa bulan lalu hehe, mamah marah2 karena sayanya cuek bgt sama muka. Udah mah no make up eh no skin care jg, dimarahin abis2an akhirnya cari dan  beli sana sini dan akhirnya nemu yg disuka, cukup praktis dan buat saya mah udah mulai kerasa manfaatnya.

Sekarang lagi pake some by mi galctomyces pure vit c toner ma serum untuk pagi dan malem dan yg bye bye blackhead untuk ilangin komedo.  

Sejauh ini saya suka karena emang kerasa seger mukanya dan untuk yg bye bye blackhead udahannya bikin muka jadi halus.

Jadi parameter skin care yg ok buat saya adalah ga bikin muka jadi lebih jelek dan harus sangat praktis dipake. Ga berharap ada efek instan karena tujuannya ngasi nutrisi ke kulit.

Sempet ngerasa bintik item ada yg jadi samar2 eh pas bilang misua dijawab lucuan ada wendys, kan sebel orang lagi butuh second opinion biar ga geer2 amat hehe.

Comments

Popular posts from this blog

a Million Moment

when you want to make your memories alive then a million moment is the answer It's an android application that can make your photos on your phone being more meaningful yapppp this application is creating an album photo for you the photos are group by the date.. this is an example you can even see the time so the memories are really  feel  alive to use the application is also very easy you just need to choose some photo and the album  get ready for you in a second when you reopen the album you may get some new layout or new picture cause it's really dynamic you can explore many things here so try to install now and get the new experience :D

New loookssss

Love this template.. the colour remind me to my friend's favourite colour inton, she used to love the combination of baby blue and pink hey tonn..   ^o^ if you love some cute template especially that related to the kids you can get here free cute kids blogger templates

Plants vs Zombies

About two years ago i played this game and today i  found this picture so cute i wish i have this doll missing the time with my friends play this in the middle of deadline :p we were doing some banking project so memorable... Love this game.. even when i replay it again from the beginning i still can enjoy the game